Rødne Fjord Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise är ett av de största passagerarfärjebolagen i Norge och erbjuder överfarter från Bergen på västkusten till Rosendal på södra stranden av Hardangerfjorden.

De bildades 1956, vilket gör dem till en av de äldsta företagen i området, och de grundades främst för att transportera lokala skolbarn. Rødne Fjord Cruise har sedan dess vuxit enormt och kan nu erbjuda den snabbaste färjerutten mellan Bergen och Hardanger, med dagliga avgångar hela året runt.

Hardangerfjordens expresservice tar dig med på en 2-timmars rundtur genom otroligt vackra fjordar och sjöar i västra Norge. Färjan går mellan Rosendal och Bergen, en stad känd för Barionets herrgård från 1600-talet, som lokalt kallas det minsta "slottet" i Skandinavien.

Rødne Fjord Cruise erbjuder också överfarter till Flesland, en liten kommun i Bergen som ligger strax söder om staden.

Använd directferries.se för att hitta Rødne Fjord Cruise tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Rødne Fjord Cruise. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Rødne Fjord Cruise med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.