Färja från Flesland till Bergen

Flesland Bergen-rutten går mellan Norge och Norge. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Rødne Fjord Cruise. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 20 minuter.

Färjetrafiken på Flesland Bergen-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Flesland och Bergen

  • Rødne Fjord Cruise
    • 14 avgångar per vecka 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Flesland Bergen

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Bergen

Bergen är "Porten till fjordarna i Norge" och en väl etablerad kryssningshamn. Staden ligger på Norges västkust på halvön Bergenhalvoyen, och ibland kallas staden även av de sju bergen. Bergen är en internationell stad med historia och tradition en storstad med småstadscharm och atmosfär. Staden är omgiven av en av världens mest spektakulära turistattraktioner - Den norska fjordarna, som nu har förklarats ett världsarv av UNESCO.

En del av stadens kulturinstitutioner inkluderar teatrar såsom Den Nationale Scene, konsertplatsen Grieg Hall, orkestrar som Bergens Filharmoniska Orkestersom grundades 1765, ensembler däribland Bergen träblåsare Quintet och danskompanier såsom Carte Blanche. Festivaler hålls i staden inkluderar Festspelen i Bergen och Bergen International Film Festival.

Stadens hamn är den största hamnstaden i Norge med färjetrafik till Hirtshals i Danmark. Bergen är den sydliga ändstationen av Hurtigruten, Coastal Express, som driver dagliga tjänster längs kusten till Kirkenes. Passagerarkatamaraner kör också från Bergen söder till Haugesund och Stavanger och norrut till Sognefjorden och Nordfjord