LAFASI
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

LAFASI

Lafasi erbjuder färjetrafik till och från Kalymnos och Mastichari (Kos) och förbinder två av de vackraste destinationerna på Dodekaneserna.

Sedan de startade sin verksamhet har de erbjudit daglig trafik mellan Kalymnos och Kos och deras främsta mål har alltid varit att tillhandahålla säkerhet och tillförlitlighet för lokalbefolkningen, liksom för de internationella turister som vill besöka de två öarna. För närvarande har de en höghastighetsfärja E/C-D/R ILIAS T, som på mindre än en timme förflyttar kunderna säkert mellan de två vackra öarna i Dodekanesos-regionen.

Passagerare som reser med Lafasi kan njuta av en fantastisk utsikt över Egeiska havet från det öppna däcket. Det finns också gott om bekväma sittplatser under däck, med vänlig personal som står till hands för att hålla dig nöjd under hela resan. Företagets flotta har plats för ett begränsat antal fordon, medan transport av husdjur är tillåten under vissa villkor.

LAFASI avgår både från hamnen i Mastichari på Kos och från hamnen i Kalymnos. Dessa två kuststäder är mycket populära för turister som vill utforska Greklands öar, och de är så lättillgängliga.

Visa LAFASI tidtabeller, priser och boka LAFASI biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför LAFASI med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.