Korfu
Bari
Färjor till Italien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Korfu - Bari är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Korfu till Bari

Korfu Bari-rutten går mellan Joniska öarna och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Ventouris Ferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 10 timmar 15 minuter när Anek Superfast servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 8 timmar.

Det finns totalt 6 linjer att välja på vecka om du vill åka Korfu Bari-rutten mellan Joniska öarna och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Korfu till Bari färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Joniska öarna till Italien
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Korfu till Bari?

  Färjeresan från Korfu till Bari tar ungefär 9h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Korfu till Bari?

  Priserna för färjan mellan Korfu - Bari varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Korfu - Bari?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Korfu och Bari, dessa är
  • Ventouris Ferries
  • Anek Superfast
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Korfu - Bari?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Korfu - Bari, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Korfu - Bari?

  Ja, mellan Korfu - Bari kan du resan utan bil med
  • Ventouris Ferries
  • Anek Superfast
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Korfu - Bari?

  Ja, du kan resa med bil mellan Korfu - Bari med
  • Ventouris Ferries
  • Anek Superfast
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Korfu - Bari?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Ventouris Ferries
 • Vad är avståndet från Korfu till Bari?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Korfu och Bari.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den näst största av de joniska öarna. Den största staden på ön kallas också Korfu och där finns det Joniska Universitetet. Ön har ett milt Medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder som gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar: varma och torra somrar tillsammans med vinterregn skapar den frodiga vegetationen som domineras av över 2 miljoner olivträd.

Korfu stad är Venedig och Neapel, med en touch av Frankrike och mer än en skvätt England. Staden är en labyrint av smala gator som domineras av en fästning från 1600-talet. I staden hittar du ett kapell, gamla herrgårdar och hemliga torg. På de smala gatorna som strålar ut från Liston, kommer besökarna att hitta små butiker av alla kommersiella karaktärer. Du kommer att hitta hantverkare som designar grekiska smycken i guld, i kombination med konkurrenskraftiga priser som gör att du kan frestas att ta mer än minnen med från ön!

Hamnen i Korfu tillhandahåller en mängd olika färjelinjer och majoriteten åker till det grekiska fastlandet. Vissa sträckor drivs av flera företag och restider kan variera.


Guide till Bari

Bari är en stor hamnstad belägen vid Adriatiska kusten och är huvudstad i den italienska regionen Apulien. Staden är inte ett stort turistmål, men den har några sevärdheter och har ett bra läge för att utforska en attraktiv del av Italien. Baris historiska centrum ligger på en udde når in i Adriatiska havet. Detta område har byggts på i årtusenden, men de flesta av arkeologi är begravd under klustret av smala gränder som utgör Vecchia Bari. Kvartalet är känd för att vara förvirrande och besökarna kommer säkert att förlora sin känsla av riktning. Mellan hjärtat av Gamla stan och havet finns Baris mest berömda kyrka, den romanska Basilica di San Nicola. Det är tillägnad St Nicholas och byggdes för att hysa hans kvarlevor, som fortfarande ligger i kryptanen. Detta är en viktig religiös destination och det finns ett kapell i kryptan tillägnad ortodoxa pilgrimer. I huvuddelen av kyrkan finns flera anmärkningsvärda sevärdheter inklusive en utstuderat sten baldakin över altaret och en marmors biskopsstol, känd som Cattedra di Elia, daterad till omkring 1100-talet.

Från hamnen i Bari avgår färjormot Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor och Dubrovnik.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.