Tyskland

Såhär bokar du färjor från Tyskland till Danmark

Det finns 2 färjelinjer mellan Tyskland och Danmark, vilket ger dig 55 överfarter per dag att välja bland. Scandlines trafikerar 2 rutter, Rostock till Gedser går 9 gånger per dag & Puttgarden till Rödby ca 46 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Tyskland till Danmark.

Tyskland-Danmark-färjekarta

Klicka här för karta

Om Tyskland:

Tyskland är en stor nation i västcentrala Europa, känd för dess förtrollande landskap, rika historia och ikoniska mat.

Förutom stereotypiska Bavarian kulturen bestående av öl, korvar och pretzels som hittas i söder, är Tyskland ett mycket mångfaldigt land, som erbjuder något för alla. Huvudstaden, Berlin, har arkitekturiska mästerverk, den kända svarta skogen täcker väst, medan Alperna på södra gränsen erbjuder goda skid ställen.

Lämningar av landets långa historia kan hittan nästan var som helst också, vare sig man promenerar förbi Berlin muren, går runt i ett Andra världskrigs museum eller förundrar över en medeltida kulle fästning.

Med en kustlinje som sträcker sig över nästan 2500 kilometer, har Tyskland ett brett urval av hamnar att välja mellan. Det finns många färje rutter som erbjuds till Skandinavien och de baltiska staterna, vilket gör det till en ypperlig transportations nav för nordöstra Europa.

Om Danmark:

Danmark är ett skandinaviskt land i Europa, direkt söder om Norge, och gränsar norra Tyskland.

Hem till renässansslott , en otrolig Viking historia och högt rankad levnadsstandard, erbjuder Danmark en mängd oförglömliga upplevelser. Det är också allmänt betraktad som en av de mest beboeliga och lyckligaste länderna i världen tack vare sina progressiva politik, trollbindande landskap och blandning av modern och traditionell arkitektur.

Innovativaq nordiska köket har blomstrat i huvudstaden Köpenhamn, med restaurangen "Noma" röstade bäst i världen 2014. Man kan också välja fritt mellan de 14 andra anläggningar med Michelin-strjärna utspridda över hela staden.

Det finns gott om färjelinjer till Danmark från de omgivande nordiska länderna och inom landet självt. Med många portar spridda över de danska halvöarna och öarna, är det bekvämt att nå denna nordiska nation med färja.