Tenerife

Jämför färjor från Teneriffa till La Gomera

Det finns 1 ferry routes mellan Teneriffa och La Gomera, vilket ger dig 7 överfarter per dag att välja bland. Naviera Armas trafikerar 1 routes, Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera som seglar 3 gånger dagligen. Fred Olsen Express trafikerar 1 routes, Los Cristianos till San Sebastian de la Gomera som seglar 4 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Teneriffa till La Gomera.

Teneriffa-La Gomera-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Teneriffa till La Gomera

Om Teneriffa:

Teneriffa är den största ön av de spanska Kanarieöarna som ligger ca 320 km nordväst utanför kusten av Afrika.

Även om det knappt finns en miljon bofasta på ön, lockar Teneriffa cirka 4 miljoner turister varje år. Troligen för de frestas av 67 km av härliga stränder och virtuell garanti för solsken året runt.

Med sina två flygplatser och direka färjeförbindelse till spanska fastlandet är Teneriffa centrumet på Kanarieöarna.

Den södra delen av Teneriffa är varmast och torrast med många välutvecklade orterna som Playa de las Americas och Los Cristianos, där vistast det även mest turister.

Men om ni vill vistas mer i grönska ska ni besöka den norra delen av ön.

Om La Gomera:

Den lilla kakan formade kanarieön La Gomera är bara 25 km till de bredaste och 22 km från topp till botten.

Populära destinationer inkluderar Valle Gran Rey i väster, Hermigua och Agulo i norr. La Gomera kan inte nås direkt med flyg från det europeiska fastlandet, så de flesta besökare får ta sig med med färja eller flyg från Teneriffa. Flygplatsen ligger i söder och färjehamnen ligger i sydvästra.

La Gomera har inte samma verksamhet som grannön Teneriffa har(vilt nattliv och långa stränder), utan på grund av sitt spektakulära landskap och vilda djur lockar det en annan typ av turister.