Singapore

Jämför färjor från Singapore till Batam

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Singapore till Batam. Det finns 4 färjerederier som tillsammans erbjuder 5 ferry routes och förbinder till Harbourfront Centre till Batam Centre, Sekupang & Harbour Bay & Tanah Merah till Batam Centre & Nongsapura

Den snabbaste rutten mellan Singapore och Batam är Sekupang med en seglingstid på ca Kort 0 timme 50 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Singapore-Batam-färjekarta

Klicka här för karta

Om Batam:

Den livliga ön Batam kan hittas i Indonesiens Riau Archipelago.
År av hektisk utveckling följdes av Batams beteckning som ett industriellt frihandelsområde och samtidigt har ön har blivit mer trångt, vilket ger de en perfekt blandning av business och fritid.
Batam är nu den tredje mest trafikerade inkörsporten till Indonesien, efter Bali och Jakarta. På grund av sin närhet till Singapore, många toppklass hotell och resorts, golfbanor och skattefria köpcentrum, har Batam blivit en populär destination för lokalbefolkningen och internationella turister.
Färjor med hög hastighet åker året runt till Batam Island från Singapore Harbourfront centre färjeterminalen, vilket är cirka tjugo kilometer ifrån Singapore rakan. I allmänhet är färjorja moderna med ett urval av standard och business klass sittplatser.
Färjeterminal på Batam Centre och Sekupang är där majoriteten av färjor kommer in , Harbour Bay terminal är i allmänhet en destination för passagerare för Nagoya, öns businesscenter, medan terminalerna på Waterfront City och Nongsa används främst av turister på väg till Batam orter.