Jämför färjor från Singapore till Batam
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Batam

Den livliga ön Batam kan hittas i Indonesiens Riau Archipelago.
År av hektisk utveckling följdes av Batams beteckning som ett industriellt frihandelsområde och samtidigt har ön har blivit mer trångt, vilket ger de en perfekt blandning av business och fritid.
Batam är nu den tredje mest trafikerade inkörsporten till Indonesien, efter Bali och Jakarta. På grund av sin närhet till Singapore, många toppklass hotell och resorts, golfbanor och skattefria köpcentrum, har Batam blivit en populär destination för lokalbefolkningen och internationella turister.
Färjor med hög hastighet åker året runt till Batam Island från Singapore Harbourfront centre färjeterminalen, vilket är cirka tjugo kilometer ifrån Singapore rakan. I allmänhet är färjorja moderna med ett urval av standard och business klass sittplatser.
Färjeterminal på Batam Centre och Sekupang är där majoriteten av färjor kommer in , Harbour Bay terminal är i allmänhet en destination för passagerare för Nagoya, öns businesscenter, medan terminalerna på Waterfront City och Nongsa används främst av turister på väg till Batam orter.

Färjor från Singapore till Batam

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.