Singapore

Såhär bokar du färjor från Singapore till Batam

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Singapore till Batam. Färjorna förbinder för tillfället 2 hamnar in Singapore med 4 hamnar i Batam.Det finns ett kombinerat antal på upp till 33 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 5 färjelinjer som traffikeras av 3 färjerederier där Horizon Fast Ferry, Batam Fast Ferry & Majestic Fast Ferry är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 50 minuter (Harbourfront Centre till Harbour Bay).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Singapore och Batam, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Singapore-Batam-färjekarta

Klicka här för karta

Om Batam:

Den livliga ön Batam kan hittas i Indonesiens Riau Archipelago.
År av hektisk utveckling följdes av Batams beteckning som ett industriellt frihandelsområde och samtidigt har ön har blivit mer trångt, vilket ger de en perfekt blandning av business och fritid.
Batam är nu den tredje mest trafikerade inkörsporten till Indonesien, efter Bali och Jakarta. På grund av sin närhet till Singapore, många toppklass hotell och resorts, golfbanor och skattefria köpcentrum, har Batam blivit en populär destination för lokalbefolkningen och internationella turister.
Färjor med hög hastighet åker året runt till Batam Island från Singapore Harbourfront centre färjeterminalen, vilket är cirka tjugo kilometer ifrån Singapore rakan. I allmänhet är färjorja moderna med ett urval av standard och business klass sittplatser.
Färjeterminal på Batam Centre och Sekupang är där majoriteten av färjor kommer in , Harbour Bay terminal är i allmänhet en destination för passagerare för Nagoya, öns businesscenter, medan terminalerna på Waterfront City och Nongsa används främst av turister på väg till Batam orter.