Horizon Fast Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry förbinder Harbourfront Centre-terminalen i Singapore med Harbour Bay färjeterminal på Batam Island i Indonesien.

Horizon Fast Ferry var tidigare känd under namnet Prima Ferries men ändrade det när de bytte sina färjor mot nya, snabbare och bekvämare färjor.

Horizon erbjuder många dagliga avgångar som oftast avgår mellan 8.00 och 21.30. Med sin slogan `Horizon, your comfort choice´, så vill de inte konkurrera om endast priser utan de utmärker sig från andra färjeoperatörer i regionen genom sin innovativa, effektiva och ekonomiska design på sina Flex Ferries och fokuserar mycket på bekvämligheten för passagerarna.

Horizons färjor har kapacitet för 240 passagerare, med sittplats för 208 personer i standard klass, 30 passagerare i businessklass och 4 i VIP-klass.

Passagerare som reser standard klass har rymliga och ergonomiska säten med gott om benutrymme och såklart bra service ombord. Businessklass finns på övre däck och försäkrar dig om en bekväm och tyst överfart även då färjan håller högsta hastighet, och VIP-rummen utlovar mer utrymme och avskildhet.

Passagerare som reser i business eller VIP-klass kommer också få förtur i ombordstigningen och avstigningen inkluderat i biljetten.

Visa Horizon Fast Ferry tidtabeller, priser och boka Horizon Fast Ferry biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Horizon Fast Ferry med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ombord Horizon Fast Ferry

Horizon Fast Ferry routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.