Sindo Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sindo Ferry

Sindo Ferry förbinder Singapore med flertalet öar i Riau Islands-provinsen i Indonesian.

Sindo Ferry grundades till följd av förvärvet av Penguin Ferry tjänsterna 2011 och är för tillfället det största färjeföretaget i Singapore.

Från deras färjeterminal vid Harbourfront Centre och Tanah Merah så avgår Sindo Ferries dagligen till terminalerna på Batam Island; Batam Centre, Sekupang och Waterfront liksom Tanjung Balai på Great Karimun island och Tanjung Pinang på Bintan Island.

Som en del av nätverket av semesterföretag så har Sindo över 20 års erfarenhet av passagerarfärjor och levererar den bästa upplevelsen till sina kunder.

Med sin flotta på 13 fartyg kan Sindo backa upp sin rykte om semester- och businessresor med den mest avancerade och moderna flottan av passagerarfärjor, och de investerar regelbundet i sina existerande fartyg för att göra dem mer bekväma, ekonomiska och ta sig snabbare från a till b.

Alla Sindor färjor är fullt certifierade och väl utrustade och kan ta allt från 150-300 passagerare, beroende på fartyget och har bekväma och rymliga säten ombord.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Sindo Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Sindo Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Sindo Ferry routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.