Färja från Tanah Merah till Tanjung Pinang

Tanah Merah Tanjung Pinang-rutten går mellan Singapore och Bintan Island och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Sindo Ferry trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar när Majestic Fast Ferry servicen kör upp till 5 gånger per dag med en resetid från 1 timme 40 min.

Det finns totalt 63 linjer att välja på vecka om du vill åka Tanah Merah Tanjung Pinang-rutten mellan Singapore och Bintan Island. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Tanah Merah och Tanjung Pinang

  • Sindo Ferry
    • Avgår 4 gånger per dag 2 tim
    • Få pris
  • Majestic Fast Ferry
    • Avgår 5 gånger per dag 1 timme 40 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Tanah Merah Tanjung Pinang

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Tanah Merah

Tanah Merah är en region som ligger i östra Singapore. Den består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några industriparker. I denna region ligger också ett segment av East Coast Park. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet så planades de flesta av de kustnära Bergen er och dumpades i havet för att skapa den nuvarande östkusten. East Coast Parkway byggdes nästan helt på återvunnen mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas abrupta slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merahs förorter har ett antal tillgängliga transportvägar till och från området, vilket inte gör tillgängligheten en anledning till oro. New Upper Changi Road, som löper genom bostadsområdet Tanah Merah, erbjuder ett antal busslinjer, av vilka några färdas långa sträckor.

Området är också där Tanah Merah färjeterminal är belägen med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.