Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Bintan Island

Bintan kan hittas i Riau Archipelago i Indonesien som själv består av cirka tre tusen öar av varierande storlek.

Bintan har ett tropiskt klimat med en temperatur som sällan sjunka under 21 grader C eller stiga över 32 för mesta delen av året. Den mest populära tiden att besöka är i allmänhet mellan april och september.

Den främsta turistattraktion är Bintan Resorts, som ockuperar norra delen av Bintan och är ett fantastiskt semestermål bestående av nio orter som vetter mot Sydkinesiska havet. Ön erbjuder något för varje resenär inklusive internationella hotell vid stranden, några av de bästa golfbanorna i Asien, vattensporter och äventyr samt möjligheten att vara ett perfekt resmål för avkoppling och välbefinnande.

För dem som reser till ön med färja, finns avgångs hamnen över Singapore rakan, knappt en timme bort på Tanah Merah färjeterminalen, Singapore, med två färjerederier i drift. Den färja som drivs av Bintan Resorts Ferries med sina fyra katamarans bryggor på Bandar Bentan Telani i norra delen av ön, medan Sindo Ferry driver den längre korsningen till Tanjung Pinang seglar väster om Bintan Island.

Populära färjerederier

  • Majestic Fast Ferry
    • Få pris
  • Sindo Ferry
    • Få pris
  • Bintan Resort Ferries
    • Få pris

Rutter och hamnar i Bintan Island