Bintan Resort Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries driver färjeförbindelsen mellan Tanah Merah i Singapore och Bintan, som tillhör ögruppen Riau, i Indonesien.

Rederiet startade sin verksamhet 1994 och huvudkontoret ligger i köpcentrumet Harbourfront centre i Singapore.

Bintan Resort Ferries katamaraner har en marschfart på över 37 knop och högteknologiska navigationssystem som garanterar en smidig resa. Flottan består av fyra katamaraner, två äldre och två nyare. Originalfartygen heter Aria Bupala och Indera Bupala och har plats för 262 respektive 286 passagerare. De två nyare fartygen, Wan Seri Beni och Wan Senderi, sjösattes 2009 och har 300 sittplatser varav 57 i lyxavdelningen "Emerald Class".

Passagerare som reser i Emerald klass slipper vänta i kön till passkontrollen i Butan. Processen sköts istället av speciellt utsedd personal så att väntetiden blir mycket kortare.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Bintan Resort Ferriess tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Bintan Resort Ferries

  • "Fantastiskt"

    Lugn båttur med bra personal

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.