COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Bintan Island till Singapore

Rederier som åker mellan Bandar Bentan Telani och Tanah Merah

    • 1 Sailing Weekly 1 hour
    • Get price

Färja från Bandar Bentan Telani till Tanah Merah

Bandar Bentan Telani Tanah Merah-rutten går mellan Bintan Island och Singapore. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Bintan Resort Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Bandar Bentan Telani Tanah Merah-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Bandar Bentan Telani

Bintan Resorts syftar generellt på området nordöst om den indonesiska ön Bintan. Området är familjevänligt och det finns fem oberoende ägda och drivna beach resorts, fyra golfbanor och många andra attraktioner. De flesta turisterna kommer hit p.g.a. den rofyllda atmosfären, för att slappna av på stranden, gå på spa, spela golf utöva vattensporter. Området är avdelat från resten av Bintan av en skog och kontrollpunkter.

Bintan Island eller Negeri Segantang Lada är en ö i Riau skärgården i Indonesien. Den är en del av Riau Islandsprovinsen, och huvudstaden Tanjung Pinang ligger på öns södra del och är det största samhället. Den administrativa regionen är en del av Bintal Island Regency, en av sex administrativa regioner i Riau Islandprovinsen. Tanjung Pinang är ett sjävstyrande område inom Bintan Island.

De flesta besökarna anländer till Bandar Bentan Telani som ligger väster om Bintan Resorts, från Tanah Merah färjeterminal i Singapore. Resan tar ca 45 min.


Guide till Tanah Merah

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.