Bandar Bentan Telani till Tanah Merah färja

Bandar Bentan Telani Tanah Merah rutten ansluter Bintan Island med Singapore. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Bintan Resort Ferries. Det finns överfarter upp till 42 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme.

Bandar Bentan Telani Tanah Merah seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah färjerederier

  • Bintan Resort Ferries
    • 6 Avgångar per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Bandar Bentan Telani Tanah Merah

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Bandar Bentan Telani guide

Bintan Resorts syftar generellt på området nordöst om den indonesiska ön Bintan. Området är familjevänligt och det finns fem oberoende ägda och drivna beach resorts, fyra golfbanor och många andra attraktioner. De flesta turisterna kommer hit p.g.a. den rofyllda atmosfären, för att slappna av på stranden, gå på spa, spela golf utöva vattensporter. Området är avdelat från resten av Bintan av en skog och kontrollpunkter.

Bintan Island eller Negeri Segantang Lada är en ö i Riau skärgården i Indonesien. Den är en del av Riau Islandsprovinsen, och huvudstaden Tanjung Pinang ligger på öns södra del och är det största samhället. Den administrativa regionen är en del av Bintal Island Regency, en av sex administrativa regioner i Riau Islandprovinsen. Tanjung Pinang är ett sjävstyrande område inom Bintan Island.

De flesta besökarna anländer till Bandar Bentan Telani som ligger väster om Bintan Resorts, från Tanah Merah färjeterminal i Singapore. Resan tar ca 45 min.

Tanah Merah guide

Tanah Merah Beläget i östra Singapore, består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några lätta industriparker. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet, de flesta av de kustnära bergen var planat och dumpas i havet för att skapa den nuvarande östkusten. Ostkust Parkway byggdes nästan helt på utfylld mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas plötsliga slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merah är en malaysiskan fras som bokstavligt talat översätter till "röd jord". Tanah Merah var en gång ett kuperat område med två framstående klippor: Tanah Merah Besar, ett stort klippa, och Tanah Merah Kechil, en liten klippa. Vägarna som leder till klipporna namngavs Tanah Merah Besar Road och Tanah Merah Kechil Road respektive. Namnen kvar idag.

Området är också hem till Tanah Merah Ferry Terminal med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.