COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Singapore till Bintan Island

Rederier som åker mellan Tanah Merah och Bandar Bentan Telani

  • 11 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Tanah Merah till Bandar Bentan Telani

 • "Fantastiskt"

  Lugn båttur med bra personal

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Tanah Merah till Bandar Bentan Telani

Tanah Merah Bandar Bentan Telani-rutten går mellan Singapore och Bintan Island. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Bintan Resort Ferries. Färjor avgår upp till 11 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 10 minuter.

Färjetrafiken på Tanah Merah Bandar Bentan Telani-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Tanah Merah

Tanah Merah är en region som ligger i östra Singapore. Den består till stor del av privata bostäder, landets klubbar och några industriparker. I denna region ligger också ett segment av East Coast Park. När markåterställande verk startade i början av 1970-talet så planades de flesta av de kustnära Bergen er och dumpades i havet för att skapa den nuvarande östkusten. East Coast Parkway byggdes nästan helt på återvunnen mark. Placeringen av Tanah Merah Kechil klippan är där Temasek Primary School nu står. Du kan fortfarande se där kullarnas abrupta slut vid korsningen av Bedok South Avenue 3 och Upper East Coast Road i ena änden, och New Upper Changi Road i andra änden.

Tanah Merahs förorter har ett antal tillgängliga transportvägar till och från området, vilket inte gör tillgängligheten en anledning till oro. New Upper Changi Road, som löper genom bostadsområdet Tanah Merah, erbjuder ett antal busslinjer, av vilka några färdas långa sträckor.

Området är också där Tanah Merah färjeterminal är belägen med reguljär trafik till de indonesiska Riau Islands.


Guide till Bandar Bentan Telani

Bandar Bentan Telani beläget på den västra spetsen av Bintan Resorts. Bintan Resorts hänvisar generellt till området på den norra kusten av den indonesiska ön Bintan. De flesta turister kommer för det fridfulla karakteristik, där de kan lata sig på stranden, njuta av spa, spela golf och plaska i vattensporter. Området är mycket en familjeorienterad resmål som har fem oberoende boenden och badorter, fyra designade golfbanor samt ett utbud av faciliteter och attraktioner ligger inom det. Området är separerat från resten av Bintan av täta skogar och kontrollpunkter.

Bintan Island eller Negeri Segantang Lada är en ö i Riau,Indonesien. Det är en del av provinsen Riau Islands, vars kapital, Tanjung Pinang, ligger i öns södra och är öns största samhälle. Dess administrativa region betecknas Bintan Island Regency och en av de sex administrativa regioner i Riau. Staden Tanjung Pinang är ett autonomt område inom Bintan Island.

Korsningen lunta från Tanah Merah Ferry Terminal i Singapore till Bandar Bentan Telani tar ca 45 minuter.