Samos

Jämför färjor från Samos till Ikaria

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Samos till Ikaria. Det finns 3 färjerederier som tillsammans erbjuder 15 ferry routes och förbinder till Karlovassi to Chios, Fournoi, Vathi, Ayios Kirikos, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Vathi to Chios, Mytilene, Limnos (Myrina), Ayios Kirikos, Evdilos & Fournoi & Pythagorio to Fournoi & Ayios Kirikos

Den snabbaste rutten mellan Samos och Ikaria är Vathi med en seglingstid på ca Kort 0 timme 40 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Samos-Ikaria-färjekarta

Klicka här för karta

Om Samos:

Samos är en grekisk ö i Egeiska havet, söder om Chios, norr om Patmos och Tolvöarna och ligger utanför kusten i Mindre Asien.

Samos har mycket grönska och fina stränder. Du kan även finna flera vackra arkeologiska platser att besöka.
Turisterna lockas hit av de utmärkta stränder samt den rikliga möjligheter för vandring, mountainbike och vindsurfing.

Om Ikaria:

Egeiska öarna är en ögrupp i Egeiska havet, varav mesta delen hör till Grekland och resten hör till Turkiet.

Belägen emellan södra och östra sidan av Grekiska fastlandet och till vast om Turkiet, består den Egeiska öarna av sju grupper, nämligen de nordöstra Egeiska öarna, Sporades, Euboia, Argosaroniska öarna, Kykladerna, Dodekanisos och Kreta.

Öarna vid Egeiska havet har kristall klara vatten, heta källor, fästnings byar, rik historia, utsökta skaldjur och några av de vackraste stränderna i Grekland. Egeiska öarna vill utan tvekan erbjuda sina gäster än autentisk och minnesvärd upplevelse.

Liksom flesta ögrupper, är det populäraste alternativ av transportion färjan och i många fall det ända sättet att ta sig runt, och området har massor av olika färjebolag med anslutningar mellan portarna som är få i antalet.