Mallorca

Jämför färjor från Mallorca till Menorca

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Mallorca till Menorca. Färjorna förbinder för tillfället 2 Hamnar in Mallorca med 2 Hamnar i Menorca.Det finns ett kombinerat antal på upp till 7 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 4 ferry routes som traffikeras av 6 färjerederier där Corsica Ferries, Balearia, Trasmediterranea, FRS Iberia, Trasmed GLE & Grandi Navi Veloci är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca Kort 1 timme 0 minut (Ciutadella).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Mallorca och Menorca, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Mallorca-Menorca-färjekarta

Klicka här för karta

Om Mallorca:

Ön Mallorca är en del av den baleariska ögruppen i Medelhavet som ligger utanför Spaniens östkust.
Liksom de andra öarna i Balearerna som Ibiza, Formentera och Menorca är Mallorca en mycket populärt semestermål.

Utanför Palma som är Mallorcas huvudstad finns det många populära ställan att besöka så som Valldemossa, Serra de Tramuntana och Sóller. I norr har staden Alcúdia romerska kvarlämningar att besöka.

I sydväst kan ni besöka Santa Ponsa, Andratx stad och hamn. Vid östkusten kan ni ka till Cala d'Or och den lugna gamla fiskebyn Porto Colom.

Om Menorca:

Menorca är en ö och en del av Balearerna gruppen i västra Medelhavet som har fått sitt namn från att vara mindre än den närliggande ön Mallorca.

På grund av sin oförstörda skönhet och miljö ger Menorca det mer äventyrligt möjligt att upptäcka nya skönheter och nya erfarenheter.
Trots sin mindre storlek bland andra spanska öar har Menorca lika mycket antal stränder som Mallorca och Ibiza tillsammans(ca 80 stycken).