Gran Canaria

Jämför färjor från Gran Canaria till Spanien

Det finns 2 ferry routes mellan Gran Canaria och Spanien, vilket ger dig 4 överfarter per vecka att välja bland. Naviera Armas trafikerar 2 routes, Las Palmas till Cadiz seglar 1 gånger per dag, & Las Palmas till Huelva som seglar 1 gånger dagligen. Fred Olsen Express trafikerar 1 routes, Las Palmas till Huelva som seglar 2 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Gran Canaria till Spanien.

Gran Canaria-Spanien-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Gran Canaria till Spanien

Om Gran Canaria:

Gran Canaria är den näst folkrikaste ön i Kanarieögruppen som ligger cirka 150 km utanför nordvästra Afrikas kust i Atlanten.

Gran Canaria är känd som en "miniatyrkontinent" på grund av det varierande klimatet och de olika landskap som finns med långa stränder och vita dyner med sand som gör en vacker kontrast med de gröna ravinerna och pittoreska byarna.

Gran Canaria är en strand-älskares dröm med en gemytlig atmosfär och taxfree-shopping. Men öns stärsta lockelse är dess underbara klimat som gör det till en idealisk destination året runt.

Om Spanien:

När du befinner dig i Spanien kommer du att märka spanjorernas passion för livet och du kommer att förstå varför Spanien är mycket väl känt för sitt nattliv och de regionala festligheter.
Upptäck den vackra arkitekturen och monument i de underbara och livliga städerna som Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander, etc.
För de flesta besökare har landskapen och kustlinjen lika mycket intresse och variation. Spanien är ett av de bergigaste landet i Europa där man kan ta utmärkt promenader då man kan stöta på vilda djur i ett dussin, framför allt i Picos de Europa och Pyrenéerna.
När ni besöker detta land får ni överväga att besöka några av de stora vinregioner och provsmaka de utmärkta spanska vinerna. Besök den vackra kusten med fina sandstränder längst Costa de la Luz och Costa del Sol. Eller vikarna i Costa Brava och det svalare Atlanten vattnet och surfta vid Kantabrien. Segla till Balearerna eller Kanarieöarna och njut av den spanska maten (tapas, paella eller fideua med en kall öl eller sangria) och naturligtvis få en hälsosam solbränna.