Aten

Såhär bokar du färjor från Aten till Egeiska öarna

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Aten till Egeiska öarna. Det finns 2 färjerederier som tillsammans erbjuder 11 färjelinjer och förbinder till Rafina till Evdilos, Pireus till Chios, Mytilene, Evdilos, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Limnos (Myrina) & Psara, Lavrio till Agios Efstratios & Limnos (Myrina) & Pireus till Chios, Mytilene, Evdilos, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Limnos (Myrina) & Psara

Den snabbaste rutten mellan Aten och Egeiska öarna är Pireus till Psara med en seglingstid på ca 6 timmar 39 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Aten-Egeiska öarna-färjekarta

Klicka här för karta

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna är en ögrupp i Egeiska havet, varav mesta delen hör till Grekland och resten hör till Turkiet.

Belägen emellan södra och östra sidan av Grekiska fastlandet och till vast om Turkiet, består den Egeiska öarna av sju grupper, nämligen de nordöstra Egeiska öarna, Sporades, Euboia, Argosaroniska öarna, Kykladerna, Dodekanisos och Kreta.

Öarna vid Egeiska havet har kristall klara vatten, heta källor, fästnings byar, rik historia, utsökta skaldjur och några av de vackraste stränderna i Grekland. Egeiska öarna vill utan tvekan erbjuda sina gäster än autentisk och minnesvärd upplevelse.

Liksom flesta ögrupper, är det populäraste alternativ av transportion färjan och i många fall det ända sättet att ta sig runt, och området har massor av olika färjebolag med anslutningar mellan portarna som är få i antalet.