Jämför färjor från Algeriet till Spanien
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Algeriet

Algeriet är det största landet i Afrika med en kustlinje vänd mot Medelhavet och en insida täckt av Sahara öken som är utspridd med pittoreska ruiner.

Efter att Algeriet har varit hem för många välden samt dynastier förr, erbjuder det nu ett mångfaldigt kultur arv och ett överflöd av fascinerande historiska landmärken. Dett finns totalt romerska städer, fängslande museum och livliga medinas som bara väntar på att bli utforskade.

Huvudstaden Alger kännetecknas av kalkade hus som stiger upp från havet, innefattande både en modern samt en gammal section. Dock är enorma Casbah, eller "citadel", stadens mest framträdande och besökta attraktion, med dess labyrinth av smala gator och spektakulära ottomaska palats.

Algeriet är idealt placerad för segling till södra Europa och med många portar längs med dess 1,600-km kustlinje, finns det massor av färjeval. De flesta ruttera över Medelhavet har en relativt lång resetid, så man kan vara säker på att boka en bekväm hytt.

Om Spanien

När du befinner dig i Spanien kommer du att märka spanjorernas passion för livet och du kommer att förstå varför Spanien är mycket väl känt för sitt nattliv och de regionala festligheter.
Upptäck den vackra arkitekturen och monument i de underbara och livliga städerna som Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla, Granada, Bilbao, Santander, etc.
För de flesta besökare har landskapen och kustlinjen lika mycket intresse och variation. Spanien är ett av de bergigaste landet i Europa där man kan ta utmärkt promenader då man kan stöta på vilda djur i ett dussin, framför allt i Picos de Europa och Pyrenéerna.
När ni besöker detta land får ni överväga att besöka några av de stora vinregioner och provsmaka de utmärkta spanska vinerna. Besök den vackra kusten med fina sandstränder längst Costa de la Luz och Costa del Sol. Eller vikarna i Costa Brava och det svalare Atlanten vattnet och surfta vid Kantabrien. Segla till Balearerna eller Kanarieöarna och njut av den spanska maten (tapas, paella eller fideua med en kall öl eller sangria) och naturligtvis få en hälsosam solbränna.

Färjor från Algeriet till Spanien

Kundtjänst

CSBannerText