Norled

Norled är ett dotterbolag till Stavangerske Dampskibsselskab, en av Norges största sjöfarts- och expressfärjerederier som förbinder Oslofjorden i sydost och Troms, ett län i norra Norge.

Efter att nyligen investerat i helt ny fartygsdesign med miljövänlig teknologi har den blivit ett av de miljövänligaste rederierna i Europa, med en flotta bestående av 80 moderna färjor. Sedan företaget ursprungligen grundades 2007, då det hette Tide Sjo, har det nu fler än 1000 anställda med huvudkontor i Stavanger och kontor i Bergen och Oslo. Dessutom har de en affärsvision av "goda reseupplevelser genom innovativa lösningar och stolta anställda", man kan förvänta sig en högkvalitativ och minnesvärd resa.

När man seglar med Norled kan man njuta av några av de mest fascinerande sevärdheterna i Norge: de världsberömda fjordarna. En av världens mest fascinerande geologiska fenomen och på samma vatten som Vikingarna seglade under en period av 250 år.

Med directferries.se kan ni hitta Norled titabeller, resor och boka Norled biljetter. Vi jämnför också Norled med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Norled