moby_lines_moby_love

Moby Love

Detta fartyg drivs längre inte av Moby Lines.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Moby Lines och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Moby Love är en av Moby Lines flotta av mindre färjor avsedda för denna korta överfarten. Ombord hittar du ett utbud av tjänster inklusive en bar, pizzapoint, snackbar, butik, vilstolar, ett lekrum, ett videospelrum och ett soldäck med en bar.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord Moby Love finns det sittplatser som man kan reservera.

Mat och dryck ombord

Moby Kärlek har en bar, en pizzapoint som serverar äkta italiensk pizza och en snack-bar för att ta något snabbt att äta. Ni kan också ta en drink på deck i solen på Lido soldäck bar.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Njut av solen på Moby Giraglia soldäck med en kall drink eller njut av en promenad i den friska havsluften.

Resa med barn

Moby Ale syftar till att hålla unga passagerare underhållna genom hela resan på "Happy Moby". Det finns också ett video/spelrum för de äldre barnen.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Moby Love guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Moby Love Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.