Lesbos

Såhär bokar du färjor från Lesbos till Egeiska öarna

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Lesbos till Egeiska öarna. Färjorna förbinder för tillfället 1 hamn in Lesbos med 4 hamnar i Egeiska öarna.Det finns ett kombinerat antal på upp till 19 färjeöverfarter varje vecka där du kan välja mellan 7 färjelinjer som traffikeras av 1 färjerederi där Hellenic Seaways är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 2 timmar 50 minuter (Mytilene till Chios).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Lesbos och Egeiska öarna, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Lesbos-Egeiska öarna-färjekarta

Klicka här för karta

Om Lesbos:

Den gröna ön Lesbos är en grekisk ö som ligger i nordöstra hörnet av Egeiska havet och är en av de största öarna i Grekland.

Med ett milt Medelhavsklimat är Lesbos en av de soligaste av de grekiska öarna men ändå förblir ön orörda av massturismen.

Lesbos är den perfekta platsen att besöka för människor som vill uppleva det riktiga Grekland.

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna är en ögrupp i Egeiska havet, varav mesta delen hör till Grekland och resten hör till Turkiet.

Belägen emellan södra och östra sidan av Grekiska fastlandet och till vast om Turkiet, består den Egeiska öarna av sju grupper, nämligen de nordöstra Egeiska öarna, Sporades, Euboia, Argosaroniska öarna, Kykladerna, Dodekanisos och Kreta.

Öarna vid Egeiska havet har kristall klara vatten, heta källor, fästnings byar, rik historia, utsökta skaldjur och några av de vackraste stränderna i Grekland. Egeiska öarna vill utan tvekan erbjuda sina gäster än autentisk och minnesvärd upplevelse.

Liksom flesta ögrupper, är det populäraste alternativ av transportion färjan och i många fall det ända sättet att ta sig runt, och området har massor av olika färjebolag med anslutningar mellan portarna som är få i antalet.