La Palma

Jämför färjor från La Palma till La Gomera

Det finns 1 ferry routes mellan La Palma och La Gomera, vilket ger dig 22 överfarter per vecka att välja bland. Naviera Armas trafikerar 1 routes, Santa Cruz de La Palma till San Sebastian de la Gomera som seglar 10 gånger dagligen. Fred Olsen Express trafikerar 1 routes, Santa Cruz de La Palma till San Sebastian de la Gomera som seglar 12 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från La Palma till La Gomera.

La Palma-La Gomera-färjekarta

Klicka här för karta

Om La Palma:

La Palma är den mest nordvästlig av alla Kanarieöarna och ligger ungefär 160 km utanför kusten i nordvästra Afrika.

Ön har många överraskande olika naturområden och har ett stabilt klimat med behagliga temperaturer under alla årstider.

Från en turists perspektiv är La Palma en lugn, oförstörd och fredlig ö där du kan njuta av en autentisk upplevelse.

Om La Gomera:

Den lilla kakan formade kanarieön La Gomera är bara 25 km till de bredaste och 22 km från topp till botten.

Populära destinationer inkluderar Valle Gran Rey i väster, Hermigua och Agulo i norr. La Gomera kan inte nås direkt med flyg från det europeiska fastlandet, så de flesta besökare får ta sig med med färja eller flyg från Teneriffa. Flygplatsen ligger i söder och färjehamnen ligger i sydvästra.

La Gomera har inte samma verksamhet som grannön Teneriffa har(vilt nattliv och långa stränder), utan på grund av sitt spektakulära landskap och vilda djur lockar det en annan typ av turister.