Kykladerna

Såhär bokar du färjor från Kykladerna till Egeiska öarna

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Kykladerna till Egeiska öarna. Det finns 1 färjerederi som tillsammans erbjuder 14 färjelinjer och förbinder till Syros till Chios, Mykonos till Chios, Evdilos, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina), Syros till Chios, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene, Mykonos till Chios, Evdilos, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Mytilene & Limnos (Myrina) & Syros till Chios, Ayios Kirikos, Fournoi, Vathi, Evdilos, Limnos (Myrina) & Mytilene

Den snabbaste rutten mellan Kykladerna och Egeiska öarna är Mykonos till Evdilos med en seglingstid på ca 1 timme 50 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Kykladerna-Egeiska öarna-färjekarta

Klicka här för karta

Om Kykladerna:

Kykladerna är en grekisk ögrupp i Egeiska havet, sydost om fastlandet .

Vare sig du letar efter ett actionfyllt äventyr, romantisk reträtt, eller lycksalig semester, har Kykladerna allt. Dessutom, är de inte bara bedövande vackra, de levererar på den kulturella fronten också, som ståtar med blomstrande mat scener och en rik historia.

Man är aldrig brist på spännande saker att se heller. Delos är den legendariska födelseplatsen för grekiska gudarna Apollo och Artemis och hävdar många arkeologiska platser medan den världsberömda stränderna i Mykonos är de perfekta ställen att varva ner efter en dag av äventyr.

När det gäller att utforska Grekland och hennes öar, är det snabb och bekvämt att åka runt med färja. Från Kykladerna, finns det ett stort nätverk av färjerutter som åker till de omgivande grekiska öarna och fastlandet , samt ett stort antal korsningar mellan Kykladerna själv.

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna är en ögrupp i Egeiska havet, varav mesta delen hör till Grekland och resten hör till Turkiet.

Belägen emellan södra och östra sidan av Grekiska fastlandet och till vast om Turkiet, består den Egeiska öarna av sju grupper, nämligen de nordöstra Egeiska öarna, Sporades, Euboia, Argosaroniska öarna, Kykladerna, Dodekanisos och Kreta.

Öarna vid Egeiska havet har kristall klara vatten, heta källor, fästnings byar, rik historia, utsökta skaldjur och några av de vackraste stränderna i Grekland. Egeiska öarna vill utan tvekan erbjuda sina gäster än autentisk och minnesvärd upplevelse.

Liksom flesta ögrupper, är det populäraste alternativ av transportion färjan och i många fall det ända sättet att ta sig runt, och området har massor av olika färjebolag med anslutningar mellan portarna som är få i antalet.