Grekland

Såhär bokar du färjor från Grekland till Kefalinia

Det finns 3 färjelinjer mellan Grekland och Kefalinia, vilket ger dig 42 överfarter per vecka att välja bland. Levante Ferries trafikerar 3 rutter, Patras till Sami går 7 gånger per vecka, Ithaka (Pisaetos) till Sami ca 7 gånger i veckan & Kyllini till Poros (Kefalonia) ca 4 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Grekland till Kefalinia.

Grekland-Kefalinia-färjekarta

Klicka här för karta

Om Grekland:

Grekland är ett land i södra Europa som ligger på den södra delen av Balkanhalvön. Landet gränsar till Bulgarien, Makedonien, Albanien i norr och Turkiet i öster. Egeiska havet ligger öster om det grekiska fastlandet, medan Joniska havet ligger åt väster. Både delarna av östra Medelhavsområdet har ett stort antal öar.

Landet betraktas som vagga för den västerländska civilisationen och är födelseplatsen åt demokratin, Olympiska spelen, konst och teater. Grekland har en mycket lång och anmärkningsrik historia i kultur som har visat särskild inflytande i Europa, Nordafrika och Mellanöstern.

Idag är Grekland en utvecklad nation, medlem av Europeiska unionen sedan 1981 och även medlem i euroområdet sedan 2001.

Grekland har varit en av de mest populära turistmålen varje år, särskilt under sommarmånaderna får landets många vackra öar fullsatta av miljontals internationella besökare.