Egeiska öarna

Såhär bokar du färjor från Egeiska öarna till Kykladerna

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Egeiska öarna till Kykladerna. Det finns 1 färjerederi som tillsammans erbjuder 14 färjelinjer och förbinder till Chios till Syros & Mykonos, Evdilos till Mykonos & Syros, Ayios Kirikos till Mykonos & Syros, Evdilos till Mykonos & Syros, Fournoi till Mykonos & Syros, Vathi till Mykonos & Syros, Mytilene till Mykonos & Syros, Limnos (Myrina) till Mykonos & Syros & Mytilene till Mykonos & Syros

Den snabbaste rutten mellan Egeiska öarna och Kykladerna är Ayios Kirikos till Mykonos med en seglingstid på ca 1 timme 50 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Egeiska öarna-Kykladerna-färjekarta

Klicka här för karta

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna hittas i Egeiska havet, emellan södra och östra sidan av fastlandet Grekland och på västra sidan om Turkiet.

De vidsträcka område täcks av Egeiska öarna inkluderande Kykladerna, Dodekanisos, Kreta och Joniska öarna och Euboia. Ögruppen inkluderar några av de mest populära semester orterna till vilka hör Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos och Rhodes.

Egeiska öarna anses ofta ha huvud egenskaperna av den grekiska kulturen och traditionerna. Föutom den självklara attraktionen av solen och sanden, är kunder lockade av de traditionella byarna med förkalkade hus, likaväl de imponerande förhistoriska civilisationens monument.

Färjor är den huvudsakliga transportmetoden bland öarna och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt bland området.