Chios
Mykonos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Chios till Mykonos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Chios och Mykonos. Sträckan mellan Chios och Mykonos trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Chios och Mykonos.

Tidtabeller Chios till Mykonos

Färjor mellan Chios och Mykonos avgår vanligtvis från Chios, ca 08:50. Överfarten tar ungefär 8h 54m.

Färjepriser mellan Chios och Mykonos

Priserna på en överfast från Chios till Mykonos varierar oftast mellan 566kr och 2498kr*. Genomsnittspriset är 1643kr*. De billigaste priserna mellan Chios och Mykonos är ca 566kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1560kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3699kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Mykonos och Chios?

Det är ungefär 57.6 miles (92.7km) eller 50.1 sjömil mellan Chios och Mykonos.

Kan jag resa med bil mellan Chios och Mykonos?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Chios och Mykonos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Chios och Mykonos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Chios och Mykonos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Chios och Mykonos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Chios - Mykonos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 1763 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 8h 54m
Snabbaste seglingstid 8h 50m
Första färjan 08:50
Sista färjan 10:15
Avstånd 50 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Chios till Mykonos?

Färjeresan från Chios till Mykonos tar ungefär 8h 50m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Chios - Mykonos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Chios och Mykonos, dessa är
  • Hellenic Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Chios - Mykonos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Chios - Mykonos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Chios - Mykonos?

Ja, mellan Chios - Mykonos kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Chios - Mykonos?

Ja, du kan resa med bil mellan Chios - Mykonos med
  • Hellenic Seaways

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Chios - Mykonos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Guide till Chios

Chios är den femte största av de grekiska öarna i Egeiska havet och ligger cirka 7 km utanför den anatoliska kusten och separeras från Turkiet av Chios Strait. Chios stad är uppbyggd kring den gamla hamnen och det medeltida slottet, som byggdes under venetianskt och ottomanskt styre, med några lämningar som hittats och daterats till 2000 f Kr. Besöksattraktioner värda ett besök på ön är bl.a. Chios bysantinska museum, det arkeologiska museet i Chios, dess medeltida byar och 1100-talsklostret Nea Moni, som finns på UNESCO: s världsarvslista.

Chios är en bergig ö. Några dalar bildas i södra och östra delarna av ön. Pelineo Mountain ger utsikt över den norra delen av ön, med den högsta toppen, Profitis Helias, på 1,297 m. Ön är känd för sina pittoreska landskap och för sitt medelhavsklimat, med milda vintrar och låg nederbörd på sommaren.

Chios, och de övriga öarna i östra Egeiska havet, är generellt förbundna till hamnarna i Pireus och Rafina, Kykladerna inklusive Syros, Tinos, Mykonos och Andros och även till ön Rhodos. Din resa till och från ön kommer att vara antingen med vanlig färja eller Highspeed färja med restider på mellan 5 1/2 timmar och 9 1/2 timmar beroende på rederiet och resväg.


Guide till Mykonos

Den grekiska ön Mykonos är en av de berömda Kykladerna och utstrålar en distinkt glamour glans och grekisk personlighet. Mykonos stad Chora är öns huvudstad och är avgörande för öns turism. Hora är väl känt för sin gamla hamn färjeläge, livliga Taxi Square (Plateia Manto Mavrogenous vatten tavernor, museer trendiga butiker och vitkalkade hus särskilt inom sitt Little Venice kvartal. För många turister som vistas på Mykonos är det öns stränder som gör semestern. Stränderna är rikligt på ön och de flesta har vackra, gyllene sand och är lätta att nå. Från juni och framåt kan de börja bli ganska upptagna och de flesta stränder är helt enkelt inte tillräckligt stora för att avskildheten även om solstolar ofta grupperas tillsammans. De närmaste stränderna i Hora och inte nödvändigtvis det bästa som Mykonos har att erbjuda men är mycket populära, både Aghios Stefanos-stranden och Platis Gialos. Men för den mest glittriga stränder party, chef västerut till mycket livlig paradiset och Superb Paradise resorts.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är där alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos som oftast används av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor till och från ön.


Chios till Mykonos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/04/2024 och 2024-04-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 08:50 17:55 9 timmar 5 minuter Fre
Hellenic Seaways 10:40 19:15 8 timmar 35 minuter Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.