Dodekanisos

Såhär bokar du färjor från Dodekanisos till Aten

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Dodekanisos till Aten. Det finns 2 färjerederier som tillsammans erbjuder 15 färjelinjer och förbinder till Karpathos till Pireus, Kalymnos till Pireus, Kastelorizo till Pireus, Kos till Pireus, Leros till Pireus, Nisyros till Pireus, Patmos till Pireus, Astypalea till Pireus, Rhodos till Pireus, Tilos till Pireus & Lipsi till Pireus

Den snabbaste rutten mellan Dodekanisos och Aten är Patmos till Pireus med en seglingstid på ca 6 timmar 45 minuter. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Dodekanisos-Aten-färjekarta

Klicka här för karta

Om Dodekanisos:

De tolv Dokekanensiska öarna ligger i sydöstra hörnet av Egeiska havet, som ståtar med ett av de soligaste klimaten i Grekland.

Lika mångfaldiga som de är vackra, är Dodekaneserna det fullständiga grekiska paketet och erbjuder ett brett utbud av attraktioner, inklusive fantastiska stränder, utsökt mat, historiska underverk och arkitektoniska mästerverk .

Den mest besökta och populära ön, Rhodos, är rik på medeltida historia och erbjuder en perfekt miljö för romantiska promenader i sin berömda Gamla stad. Spännande aktiviteter kommer i överflöd på Dodekaneserna också, särskilt på Telendos, där man kan scuba-dyka genom en gammal sjunken stad.

Tolvöarna erbjuder massor av stora utgångspunkter för många europeiska destinationer, samt frekventa rutter mellan öarna själva. På grund av den mängd öar i denna region, är det bekvämaste sättet att resa med färja.