Rhodos
Aten (Pireus)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Rhodos till Pireus

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 11 avångar i veckan mellan Rhodos och Pireus. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Rhodos och Pireus.

Tidtabeller Rhodos till Pireus

Färjor mellan Rhodos och Pireus avgår vanligtvis från Rhodos, ca 09:00. Överfarten tar ungefär 17h 29m.

Färjepriser mellan Rhodos och Pireus

Priserna på en överfast från Rhodos till Pireus varierar oftast mellan 870kr och 6155kr*. Genomsnittspriset är 2898kr*. De billigaste priserna mellan Rhodos och Pireus är ca 539kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2167kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6569kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Pireus och Rhodos?

Det är ungefär 330.8 miles (532.3km) eller 287.4 sjömil mellan Rhodos och Pireus.

Kan jag resa med bil mellan Rhodos och Pireus?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Rhodos och Pireus. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Rhodos och Pireus.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Rhodos och Pireus?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Rhodos och Pireus.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Rhodes - Athens (Piraeus) Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 2858 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 11
Genomsnittlig seglingstid 17h 29m
Snabbaste seglingstid 12h 15m
Första färjan 02:30
Sista färjan 20:00
Avstånd 287 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rhodos till Pireus?

  Färjeresan från Rhodos till Pireus tar ungefär 21h 57m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rhodos till Pireus?

  Priserna för färjan mellan Rhodos - Pireus varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 127 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rhodos - Pireus?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Rhodos och Pireus, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rhodos - Pireus?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rhodos - Pireus, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rhodos - Pireus?

  Ja, mellan Rhodos - Pireus kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rhodos - Pireus?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rhodos - Pireus med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rhodos - Pireus?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Vad är avståndet från Rhodos till Pireus?

  Det är uppskattningsvis 287 sjömil mellan Rhodos och Pireus.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rhodos till Aten (Pireus)

 • "Omdömen"

  Fin färja, trevlig personal

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "På väg till Patmos"

  Min båtresa med Blue Star Ferries från Pireus till Kos och senare från Kos till Pireus avlöpte mycket bra. Båten gick i tid och ankom i tid till mitt mål i båda riktningarna. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam och båten var välutrustad, ren, fräsch och modern. Det enda som störde mig var att det kostade så mycket att få tillgång till en sovhytt. Resan som helhet kunde varit billigare då jag reste i lågsäsong. Det var dock bra med flygstolarna som gick att vila i. Det som var allra mest otur för mig var att det så sällan gick en direktbåt mellan Pireus och Patmos (som var mitt slutmål)i lågsäsongtid att jag fick ta vägen om Kos( i bägge riktnin-garna)och sedan invänta Katamaranbåten som tog mig tillbaka till Patmos från Kos. Å andra sidan fick jag en fin tur på havet mellan öarna!

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rhodos

Rhodos är en grekisk ö som ligger i östra Egeiska havet och är den största av Tolvöarna. Ön ligger nordöst om ön Kreta och sydost om den grekiska huvudstaden Aten. Den ligger också strax utanför kusten i Turkiet. Huvudstaden på ön kallas också Rhodos. Utanför staden Rhodos finns massor med små byar och badorter, bland dem Faliraki, Lindos, Kremasti, Haraki, Pefkos, Archangelos, Afantou, Koskinou, Embona (Attavyros), Paradisi och Trianta (Ialysos).

När du ankommer till en av de största medeltida städerna i Europa genom Gate of Freedom, blir det snart uppenbart att Gamla stan i Rhodos är en mosaik av olika kulturer och civilisationer. Sällan har en besökare chansen att promenera inom medeltida murar och utforska tjugofyra århundraden av historia. De fascinerande medeltida fästningsliknande byggnaderna, bastionerna, murarna, grindarna, smala gränderna, minareterna, gamla husen, fontänerna, lugna och livliga torgen gör att det känns som om du har klivit tillbaka till medeltiden.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga avgångar till Pireus, genom konventionella och höghastighetsbåtar. Under sommarmånaderna är Rhodos också ansluten till resten av de Dodekanesiska öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Guide till Aten (Pireus)

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits


Rhodos till Pireus Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/11/2023 och 2023-12-03


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 08:00 23:15 15 timmar 15 minuter Sön
Blue Star Ferries 11:00 08:25 21 timmar 25 minuter Mån
Blue Star Ferries 13:15 05:55 16 timmar 40 minuter Fre
Blue Star Ferries 17:00 08:20 15 timmar 20 minuter Fre
Blue Star Ferries 17:00 08:25 15 timmar 25 minuter Mån
Blue Star Ferries 17:01 13:30 20 timmar 29 minuter Fre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.