Karpathos
Aten (Pireus)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Karpathos - Aten (Pireus) är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Karpathos till Pireus

Karpathos Pireus-rutten går mellan Dodekanisos och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 13 timmar 40 minuter när Anek Lines servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 24 timmar 55 minuter.

Det finns totalt 5 linjer att välja på vecka om du vill åka Karpathos Pireus-rutten mellan Dodekanisos och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Karpathos till Aten (Pireus)?

  Färjeresan från Karpathos till Aten (Pireus) tar ungefär 19h 17m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Karpathos till Aten (Pireus)?

  Priserna för färjan mellan Karpathos - Aten (Pireus) varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 280 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Aten (Pireus)?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Aten (Pireus), dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Aten (Pireus)?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Aten (Pireus), kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Karpathos - Aten (Pireus)?

  Ja, mellan Karpathos - Aten (Pireus) kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Karpathos - Aten (Pireus)?

  Ja, du kan resa med bil mellan Karpathos - Aten (Pireus) med
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Karpathos - Aten (Pireus)?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Vad är avståndet från Karpathos till Aten (Pireus)?

  Det är uppskattningsvis 252 sjömil mellan Karpathos och Aten (Pireus).

Så tycker våra kunder om Färjor från Karpathos till Aten (Pireus)

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.