Bintan Island

Hur du bokar färjor från Bintan Island till Singapore

Det finns 3 färjerutter som traffikeras mellan Bintan Island och Singapore som totalt ger dig 77 överfarter per vecka att välja mellan. Bintan Resort Ferries traffikerar 1 rutt, Bandar Bentan Telani till Tanah Merah går 5 gånger dagligen. Sindo Ferry traffikerar 1 rutt, Tanjung Pinang till Tanah Merah går 4 gånger dagligen. Mozaic Ferry Lines traffikerar 1 rutt, Bintan Lagoon Resort till Tanah Merah går 14 gånger i veckan.

Eftersom frekvens och restid på överfarterna kan variera så rekomenderar vi att ni gör en sökning för att ta reda på aktuell information för överfarter från Bintan Island till Singapore.

Bintan Island Singapore färjekarta

Klicka här för karta

Om Bintan Island:

Bintan Island är en del av Riau archipelago i Indonesien, som ligger sydöst om Singapore.

De kan skryta med lyxiga resorts, fina stränder och vackra trädgårdar, Bintan är en av Indonesiens mer exklusiva semester öar och betraktas allmänt som landets mest populära turistmål, efter Bali.

De flesta hotell kan hittas i Lagoi regionen i norr, där också två av öns hamnar är belägna. Tanjung Pinang sitter på den sydvästra kusten och som alla portar på Bintan, erbjuder den många dagliga korsningar till Singapore.

Med vissa färjeresor som varar knappt en timme, har det aldrig varit enklare att hoppa över sundet i Singapore till en av Sydostasiens mest populära länder.