Bintan Island

Såhär bokar du färjor från Bintan Island till Singapore

Det finns 2 färjelinjer mellan Bintan Island och Singapore, vilket ger dig 29 överfarter per vecka att välja bland. Bintan Resort Ferries trafikerar 1 rutt, Bandar Bentan Telani till Tanah Merah går 1 gång i veckan. Majestic Fast Ferry trafikerar 1 rutt, Tanjung Pinang till Tanah Merah går 4 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Bintan Island till Singapore.

Bintan Island-Singapore-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bintan Island:

Bintan Island är en del av Riau archipelago i Indonesien, som ligger sydöst om Singapore.

De kan skryta med lyxiga resorts, fina stränder och vackra trädgårdar, Bintan är en av Indonesiens mer exklusiva semester öar och betraktas allmänt som landets mest populära turistmål, efter Bali.

De flesta hotell kan hittas i Lagoi regionen i norr, där också två av öns hamnar är belägna. Tanjung Pinang sitter på den sydvästra kusten och som alla portar på Bintan, erbjuder den många dagliga korsningar till Singapore.

Med vissa färjeresor som varar knappt en timme, har det aldrig varit enklare att hoppa över sundet i Singapore till en av Sydostasiens mest populära länder.