Batam

Såhär bokar du färjor från Batam till Singapore

Det finns 3 färjelinjer mellan Batam och Singapore, vilket ger dig 24 överfarter per dag att välja bland. Horizon Fast Ferry trafikerar 1 rutt, Harbour Bay till Harbourfront Centre går 22 gånger dagligen. Batam Fast Ferry trafikerar 2 rutter, Nongsapura till Tanah Merah går 5 gånger per vecka & Batam Centre till Tanah Merah ca 7 gånger i veckan.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Batam till Singapore.

Batam-Singapore-färjekarta

Klicka här för karta

Om Batam:

Bara 20 kilometer söder om Singapore hittar man ön Batam, Indonesiens industriella nav, som snabbt har blivit ett toppen turistmål.
Batam City är den 8: e största i landet och erbjuder goda shoppingmöjligheter , med ett stort antal livliga marknader som säljer en rad varor. De har också några utmärkta golfbanor och ett pulserande nattliv, som lockar ett växande antal besökare varje år.
Dock bland turister används Batam främst som en portgång till Singapore och sedan till Malaysia. Ön är också en bra plats för en mellanlandning om man reser genom Indonesien.
På grund av sin position, är det snabbaste och mest bekväma transportsättet att resa med färja till Singapore från Batam. Det finns några hamnar längs den norra kusten som erbjuder många korsningar till Singapores Harbourfront Centre och hamnen i Tanah Merah, längre österut längs kusten.