Batam

Såhär bokar du färjor från Batam till Singapore

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Batam till Singapore. Färjorna förbinder för tillfället 5 hamnar in Batam med 2 hamnar i Singapore.Det finns ett kombinerat antal på upp till 85 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 7 färjelinjer som traffikeras av 4 färjerederier där Sindo Ferry, Horizon Fast Ferry, Batam Fast Ferry & Majestic Fast Ferry är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 50 minuter (Sekupang till Harbourfront Centre).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Batam och Singapore, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Batam-Singapore-färjekarta

Klicka här för karta

Om Batam:

Bara 20 kilometer söder om Singapore hittar man ön Batam, Indonesiens industriella nav, som snabbt har blivit ett toppen turistmål.
Batam City är den 8: e största i landet och erbjuder goda shoppingmöjligheter , med ett stort antal livliga marknader som säljer en rad varor. De har också några utmärkta golfbanor och ett pulserande nattliv, som lockar ett växande antal besökare varje år.
Dock bland turister används Batam främst som en portgång till Singapore och sedan till Malaysia. Ön är också en bra plats för en mellanlandning om man reser genom Indonesien.
På grund av sin position, är det snabbaste och mest bekväma transportsättet att resa med färja till Singapore från Batam. Det finns några hamnar längs den norra kusten som erbjuder många korsningar till Singapores Harbourfront Centre och hamnen i Tanah Merah, längre österut längs kusten.