Batam

Jämför färjor från Batam till Singapore

Det finns manga valmöjligheter när det kommer till att välja färja från Batam till Singapore. Det finns 4 färjerederier som tillsammans erbjuder 7 ferry routes och förbinder till Batam Centre to Harbourfront Centre & Tanah Merah, Sekupang to Harbourfront Centre, Waterfront to Harbourfront Centre, Harbour Bay to Harbourfront Centre & Tanah Merah & Nongsapura to Tanah Merah

Den snabbaste rutten mellan Batam och Singapore är Harbourfront Centre med en seglingstid på ca Kort 0 timme 50 minut. Med så många rutter att välja mellan så blir det enkelt att jämföra alla liknande rutter i en sökning så att du snabbt hittar det du letar efter.

Batam-Singapore-färjekarta

Klicka här för karta

Om Batam:

Bara 20 kilometer söder om Singapore hittar man ön Batam, Indonesiens industriella nav, som snabbt har blivit ett toppen turistmål.
Batam City är den 8: e största i landet och erbjuder goda shoppingmöjligheter , med ett stort antal livliga marknader som säljer en rad varor. De har också några utmärkta golfbanor och ett pulserande nattliv, som lockar ett växande antal besökare varje år.
Dock bland turister används Batam främst som en portgång till Singapore och sedan till Malaysia. Ön är också en bra plats för en mellanlandning om man reser genom Indonesien.
På grund av sin position, är det snabbaste och mest bekväma transportsättet att resa med färja till Singapore från Batam. Det finns några hamnar längs den norra kusten som erbjuder många korsningar till Singapores Harbourfront Centre och hamnen i Tanah Merah, längre österut längs kusten.