Atlanticoline
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Atlanticoline

Atlântico line erbjuder färjeservice för passagerare och fordon mellan de 9 öar som utgör ögruppen Azorerna i Nordatlanten.

Rederiet, som var Azorernas mest framgångsrika sjöfartsbolag 2009, transporterar över 100 000 passagerare varje år. Atlanticoline grundades 2005 med fartyget Ilha Azul som snart ersattes av de tre moderna färjorna Hellenic Wind, Express Santorini och Ariel.

Hellenic Wind och Express Santorini är i drift från maj till september medan Ariel är i drift året runt.

Ombord på Atlânticos fartyg finns café/bar som serverar varma och kalla måltider, och en shop där du kan köpa parfym och choklad. Det finns sittplatser tillgängliga för alla passagerare.

Öarna är utspridda på en ca 600 km stor yta 1500 km väster om Portugals fastland och 4000 km öster om New York, så att resa med färja är det bästa sättet att ta sig runt.

Med directferries.se kan ni hitta Atlanticoline titabeller, resor och boka Atlanticoline biljetter. Vi jämnför också Atlanticoline med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.