Anem Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Anem Ferries

Anem Ferries erbjuder färjetrafik till och från Kalymnos och Mastichari (Kos) och förbinder två av de vackraste destinationerna på Dodekaneserna.

Det anonyma rederiet ANEM (Anonymous Shipping Company of Mastichari) började sin verksamhet 1990 och har sedan dess erbjudit daglig trafik mellan Kalymnos och Kos. Deras främsta mål har alltid varit att erbjuda säkerhet och tillförlitlighet för såväl lokalbefolkningen som internationella turister som vill besöka de två öarna. De arbetar med ett fartyg, Olympios Zeus, som på mindre än en timme förflyttar kunderna på ett säkert sätt mellan de två vackra öarna i Dodekanesos-regionen.

Passagerare som reser med Anem Ferries kan njuta av en hisnande utsikt över Egeiska havet från det öppna däcket. Det finns också gott om bekväma sittplatser under däck, med vänlig personal som står till hands för att hålla dig nöjd under hela resan.

Anem Ferries avgår både från hamnen i Mastichari på Kos och från hamnen i Kalymnos. Dessa två kuststäder är mycket populära för turister som vill utforska Greklands öar, och de är så lättillgängliga.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Anem Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Anem Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Anem Ferries routes and ports

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.