Albania Luxury Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Albania Luxury Ferries

Albania Luxury Ferries erbjuder färjetrafik mellan Grekland och Albanien och förbinder de natursköna öarna Korfu i Grekland och Saranda i Albanien. Sedan starten har deras huvudmål alltid varit att tillhandahålla en säker och pålitlig transport för lokalbefolkningen och internationella turister som vill besöka dessa två pittoreska öar i Grekland och Albanien.

Albania Luxury Ferries som trafikerar rutten Korfu-Saranda-Korfu med 16 sommar- och 2 vinterrutter dagligen har byggt ett nytt fartyg 2024, som uppfyller alla villkor i Europeiska unionen för transport av passagerare / turister och som tillsammans med AZIMUT, som är det andra fartyget, kontinuerligt kommer att betjäna ovanstående linje.

Deras nya fartyg från 2024 har måtten 50 m, kapacitet för 400 personer, 40 bilar, bussar och lastbilar och kommer att köra ovanstående linje på cirka 50 minuter. Passagerarna som reser med Albania Luxury Ferries kan njuta av en hisnande utsikt över Joniska havet från det öppna däcket. Det finns också gott om bekväma sittplatser under däck, med vänlig personal till hands. Husdjur är också välkomna ombord.

Direct Ferries hjälper dig att hitta de bästa priserna på Albania Luxury Ferries färjebiljetter. Vi jämför också Albania Luxury Ferries med andra färjebolag.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Albania Luxury Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Albania Luxury Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.