COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Saranda - Korfu är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Albanien till Joniska öarna

Rederier som åker mellan Saranda och Korfu

  • 3 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 18 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Färja från Saranda till Korfu

Saranda Korfu-linjen går mellan Albanien och Joniska öarna och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Sarris Cruises & Lines kör upp till 3 gånger dag, Joy Lines Fast Ferry 18 gånger per vecka, Finikas Lines 6 gånger per dag, Ionian Seaways 3 gånger per dag & Joy Lines kör upp till 14 gånger vecka.

Det är totalt 17 avgångar dag på sträckan Saranda Korfu mellan Albanien och Joniska öarna ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Korfu

Den grekiska ön Korfu ligger strax utanför västkusten i Grekland. Ön har ett milt medelhavsklimat, och utmärkta stränder gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar med varma och torra somrar, med vinterregn som bidrar till att skapa frodig vegetation som domineras av över 2 miljoner olivträd. Corfu, till skillnad från resten av Grekland, föll aldrig under det ottomanska förtrycket. På grund av de successiva dominationen av venetianarna, fransmännen och britterna under århundraden har ön främst blivit en del av den västerländska kulturen än Levantine-världen. Deras kulturer lämnade ett starkt inflytande på staden.

I den vackert bevarade Gamla stan i Korfu, en del UNESCO: s världsarvslista, finner du renässans, barock och klassiska"repertoar" med framgång tillämpas på lokala konstnärliga traditioner. Palats, fästningar, strama offentliga byggnader av venetianskt styre är unikt tillsammans med rader av torktvätt i små gränder och små avskilda torg. Promenader genom ett komplex av smala kullerstensgator med trappor och välvda passager, den så kallade "kantoúnia", kommer att få dig att känna som om du har rest till Genua eller Neapel.

Färjetrafik från ön avgår till destinationer på det grekiska fastlandet och till andra närliggande, grekiska öar.