COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Korfu - Saranda är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Joniska öarna till Albanien

Rederier som åker mellan Korfu och Saranda

  • 3 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 6 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 17 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Korfu till Saranda

 • "Färjan från corfu till Saranda 18/8-2019 "

  Vi tyckte färjan tog lång tid, dessutom 30 m. Försenad, vi bokade om till en annan snabbare båt på hemresan, oroliga att inte hinna med flyget, ni har en snabbare båt vi ville boka till men då skulle vi komma dagen innan om det fanns plats, vi vågade inte chansa.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Korfu till Saranda

Korfu Saranda-linjen går mellan Joniska öarna och Albanien och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Sarris Cruises & Lines kör upp till 3 gånger dag, Finikas Lines 6 gånger per dag, Ionian Seaways 17 gånger per vecka & Joy Lines kör upp till 14 gånger vecka.

Det är totalt 14 avgångar dag på sträckan Korfu Saranda mellan Joniska öarna och Albanien ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den näst största av de joniska öarna. Den största staden på ön kallas också Korfu och där finns det Joniska Universitetet. Ön har ett milt Medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder som gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar: varma och torra somrar tillsammans med vinterregn skapar den frodiga vegetationen som domineras av över 2 miljoner olivträd.

Korfu stad är Venedig och Neapel, med en touch av Frankrike och mer än en skvätt England. Staden är en labyrint av smala gator som domineras av en fästning från 1600-talet. I staden hittar du ett kapell, gamla herrgårdar och hemliga torg. På de smala gatorna som strålar ut från Liston, kommer besökarna att hitta små butiker av alla kommersiella karaktärer. Du kommer att hitta hantverkare som designar grekiska smycken i guld, i kombination med konkurrenskraftiga priser som gör att du kan frestas att ta mer än minnen med från ön!

Hamnen i Korfu tillhandahåller en mängd olika färjelinjer och majoriteten åker till det grekiska fastlandet. Vissa sträckor drivs av flera företag och restider kan variera.