Färja från Korfu till Saranda

Korfu Saranda-rutten går mellan Joniska öarna och Albanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Sarris Cruises & Lines trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 1 timme 10 minuter när Sarris Cruises & Lines Fast Ferry servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 35 min.

Det finns totalt 42 linjer att välja på vecka om du vill åka Korfu Saranda-rutten mellan Joniska öarna och Albanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Korfu och Saranda

  • Sarris Cruises & Lines
    • Avgår 4 gånger per dag 1 timme 10 min
    • Få pris
  • Sarris Cruises & Lines Fast Ferry
    • 14 avgångar per vecka 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Korfu Saranda

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Korfu Saranda-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den näst största av de joniska öarna. Den största staden på ön kallas också Korfu och där finns det Joniska Universitetet. Ön har ett milt Medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder som gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar: varma och torra somrar tillsammans med vinterregn skapar den frodiga vegetationen som domineras av över 2 miljoner olivträd.

Korfu stad är Venedig och Neapel, med en touch av Frankrike och mer än en skvätt England. Staden är en labyrint av smala gator som domineras av en fästning från 1600-talet. I staden hittar du ett kapell, gamla herrgårdar och hemliga torg. På de smala gatorna som strålar ut från Liston, kommer besökarna att hitta små butiker av alla kommersiella karaktärer. Du kommer att hitta hantverkare som designar grekiska smycken i guld, i kombination med konkurrenskraftiga priser som gör att du kan frestas att ta mer än minnen med från ön!

Hamnen i Korfu tillhandahåller en mängd olika färjelinjer och majoriteten åker till det grekiska fastlandet. Vissa sträckor drivs av flera företag och restider kan variera.