Virtu Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Virtu Ferries

Virtu Ferries är det främsta rederiet och förbinder Malta med Sicilien.

Virtu Ferries har funnits med en höghastighets färja mellan Malta och Sicilien sedan slutet av åttiotalet. Deras färjor kör över 500 turer per år mellan hamnarna i Valletta och Pozzallo och med en relativt kort segling tiden, då är Malta bara ett stenkast från det europeiska fastlandet.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Virtu Ferriess tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Virtu Ferries routes and ports

Omdömen om Virtu Ferries

  • "Trevlig båtresa"

    En mycket trevlig färja stt åka med till Sicilien. God service och ljus miljö. Bussen var väl samordnad till Catania. (Vi fortsatte därifrån med tåg till Taormina för ett dygns vistelse. Taormina mycket vackert! ) återresan till Valetta fungerade mycket bra.

    Lӓs mer Läs mindre
  • "Kostsamt men bekvämt"

    Struligt och många turer innan vi fick biljetter. Vi uppfattade priserna som höga jämfört med annan färjetrafik. Väl på plats funkade allt mycket bra. Nöjda i slutändan.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.