COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pozzallo - Valletta är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Pozzallo till Valletta färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sicilien till Malta

Rederier som åker mellan Pozzallo och Valletta

  • 16 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Pozzallo till Valletta

 • "Kostsamt men bekvämt"

  Struligt och många turer innan vi fick biljetter. Vi uppfattade priserna som höga jämfört med annan färjetrafik. Väl på plats funkade allt mycket bra. Nöjda i slutändan.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pozzallo till Valletta

Pozzallo Valletta-rutten går mellan Sicilien och Malta. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Virtu Ferries. Färjor avgår upp till 16 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 45 minuter.

Färjetrafiken på Pozzallo Valletta-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Pozzallo

Pozzallo är en italiensk stad i Ragusaregionen på Sicilien. Staden lockar många besökare under sommaren speciellt eftersom fyra stränder i och omkring staden har fått Blå Flagg utmärkelser av FEE (Foundation for Environmental Education). Utmärkelsen är ett erkännande för vattenkvalitet, miljöutbildning och information, miljöledning och säkerhet på stränderna. En bra tid att besöka staden är under Ferr 'Agosto, under 2:a och 3:e veckan i augusti. Under denna period partar många människor stranden och några sover t.o.m. där!

En del av Ragusaprovinsen har förändrats dramatiskt under de senaste tjugo åren, till stor del på grund av turismen. Men många platser i Ragusa har förblitt oberörda under de senaste två århundradena, och atmosfären i från 1800-talet genomsyrar fortfarande provinsen. Industrier kan hittas i städerna Ragusa och Pozzallo där de två stora industriområdena är belägna.

Staden har också en stor hamn med färjetrafik till Malta med en restid på cirka 90 minuter på en hög hastighetsfärja.


Guide till Valletta

Staden Valletta är Maltas huvudstad och ett världsarv och är praktiskt taget ett friluftsmuseum. Staden är en levande upplevelse av barockarkitektur, ett monument som donerats av riddarna av St John för nästan fem århundraden sedan. Genom åren har Valletta välkomnat kejsare, statschefer, konstnärer och poeter och är nu permanent säte för den maltesiska regeringen. Staden har ett antal pittoreska caféer och vinbarer, och är idag en av Maltas största turistattraktioner, inklusive den majestätiska St Johns Co-Cathedral, de imponerande bastionerna och en skatt av ovärderliga målningar. Det ger också en fantastisk ögonblicksbild av Maltas Grand Harbour, som ofta beskrivs som den vackraste i Medelhavet. Stadens unika miljö är också värd för en rad kulturevenemang, från teater på engelska till konserter av ledande operasångare.