venezia_lines_san_gwann

San Gwann

Detta fartyg drivs längre inte av Venezia Lines.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Venezia Lines och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

San Gwann är en av de snabbaste färjorna i världen med 4 propellermotorer och kan hålla en hastighet på upp till 40 knop. San Gwann har kapacitet för 427 passagerare och upp till 20 bilar. Båten är modernt och bekvämt inredd med 2 lounger med aircondition, en stor bar och tax free shop.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord på Venezia lines finns två olika typer av lounger, ekonomi och VIP. Ekonomiklass loungen finns på nedre däck och där finns plats till majoriteten av skeppets passagerare. VIP-loungen är mer exklusiv och bekväm med fönster.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår San Gwann guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord San Gwann

venezia_lines_san_gwann_garage

Andra Venezia Lines färjor

San Gwann Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.