venezia_lines_san_pawl

San Pawl

Trafikeras av Venezia LinesPorec Venedig, Pula Venedig & Rovinj Venedig rutten

San Pawl är en combination av de mest avancerade kännetecknen för en katamaran och svävare och erbjuder en mycket högre bekvämlighet för passagerare än en standardfärja. San Pawl kan ta upp till 280 passagerare i ekonomiklass och 30 i VIP-klass.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Venezia lines fartyg har 2 olika klasser för lounger - Ekonomiklass och VIP-klass. I ekonomiklass finns på nedre däck och ger bra valuta för pengarna, medan VIP-klass erbjuder en mer exklusiv och bekväm upplevelse och finns på övre däck.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår San Pawl guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord San Pawl

venezia_lines_san_pawl_headrest venezia_lines_san_pawl_rear_view venezia_lines_san_pawl_rows venezia_lines_san_pawl_seat_centre venezia_lines_san_pawl_seat_rows venezia_lines_san_pawl_seat_selection venezia_lines_san_pawl_seat_side venezia_lines_san_pawl_tables venezia_lines_san_pawl_walkway

Andra Venezia Lines färjor

San Pawl Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.