venezia_lines_san_frangisk

San Frangisk

Trafikeras av Venezia LinesPorec Venedig, Pula Venedig & Rovinj Venedig rutten

Systerskeppet till San Pawl, Sang Frangisk är en mix av kännetecknen för en katamaran och en svävare som gör fartyget enkelt att manövrera och ger en tystare upplevelse än en vanlig färja, och erbjuder en bekväm resa till sina 310 passagerare.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Venezia lines fartyg har 2 olika klasser för lounger - Ekonomiklass och VIP-klass. I ekonomiklass finns på nedre däck och ger bra valuta för pengarna, medan VIP-klass erbjuder en mer exklusiv och bekväm upplevelse och finns på övre däck.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår San Frangisk guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord San Frangisk

venezia_lines_san_frangisk_headrest venezia_lines_san_frangisk_rear_view venezia_lines_san_frangisk_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_centre venezia_lines_san_frangisk_seat_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_selection venezia_lines_san_frangisk_seat_side venezia_lines_san_frangisk_tables venezia_lines_san_frangisk_walkway

Andra Venezia Lines färjor

San Frangisk Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.