Varberg
Grenå
Färjor till Danmark
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färja Varberg Grenå

Hitta Varberg Grenå färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på directferries.se och jämför med andra överfarter från Sverige eller till Danmark så att du garanterat får det bästa priset.

Se tidtabeller och priser för alla Varberg till Grenå färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Varberg Grenå online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Varberg Grenå Tider & Priser och klicka på sök.

Varberg till Grenå färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Danmark
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Varberg - Grenå?

0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Varberg och Grenå, dessa är

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Varberg - Grenå?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Varberg - Grenå, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Varberg - Grenå?

Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Varberg - Grenå?

Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Varberg - Grenå?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Varberg

Varberg ligger i Hallands län på Sveriges västkust, söder om Göteborg. Halland är känt för sina typiskt västkustska sandstränder som övergår i mer stenig terräng när man åker norrut in i Bohusläns skärgård.
Men efter bara 20 minuters bilresa inåt landet finner man ett förtrollande landskap av böljande kullar med sjöar och skogar som står i bjärt kontrast till de flackare kustområdena. Varberg är ett populärt resmål under sommaren då semesterfirare från landets alla hörn flockas hit. Den mest populära sevärdheten är Varbergs fästning som uppfördes i slutet av 1200-talet och som under flera hundra år fungerade som fängelse. Fästningen har byggts ut i flera omgångar under sin nära tusenåriga historia och består därför av flera olika byggnader. Radiostationen i Grimeton strax utanför Varberg är klassat av UNESCO som ett världskulturarv och kan besökas under sommaren.

Från stadens hamn avgår 14 färjor varje vecka till Grenå med en restid på ca 4 timmar och 15 minuter.


Guide till Grenå

Den danska hamnstaden Grenå ligger på Jyllands östkust och är regionens största stad. Mitt i staden finner man Grenåkyrkan som har en av landets vackraste orglar samt ett unikt klockspel med 42 bronsklockor och är väl värt ett besök. I staden hittar du också Kattegatcentret som är ett akvarium med stora hajar och fokus på nordisk saltvattensfisk, samt det kulturhistoriska muséet Museum Østjylland.
En annan populär attraktion är den 5 km vackra sandstranden som är kantad med pittoreska stugor som går att hyra.
Det finns färjeförbindelser från Grenå till Varberg i Sverige samt den danska ön Anholt. Färjeterminalen är centralt belägen och öppnar en timme före avgång. Biljetter köper man på andra våningen, och det är även där man går ombord på färjan om man reser utan bil.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.