Twin City Liner

Twin City Liner har blivit en av de ledande operatörerna i Centraleuropa och erbjuder rutter som sällan tillhandahålls av konkurrerande operatörer. Den innovativa korsningen har blivit en gateway mellan Österrike och Slovakien, vilket visar sig populärt hos passagerare på grund av den korta seglingstiden. Detta utgör en snabb och bekväm resa.

Det är de snabba och effektiva seglingarna som har drivit Twin City Liner till en av de mest använda och högt ansedda operatörerna i regionen. De växer i popularitet sedan de grundades 1991. De billiga priserna och de regelbundna seglingarna skapar en tillförlitlighet som deras lojala kunder har kommit att bero på dem.

Anläggningarna och inredningen ombord på Twin City Liner kan avnjutas under den 90-minuters långa seglingen, och samtidigt som man tittar över det vackra landskapet som sträcker sig i Donau, kan det ljuva ljudet av floden ge en trevlig resa.

Directferries.se jämnför Twin City Liner tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Twin City Liner rutter och hamnar

Alla rutter med Twin City Liner