Färja från Swinoujscie till Trelleborg

Swinoujscie Trelleborg-rutten går mellan Polen och Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, TT Line. Färjor avgår upp till 9 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 5 minuter.

Färjetrafiken på Swinoujscie Trelleborg-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Swinoujscie och Trelleborg

 • TT Line
  • 9 avgångar per vecka 6 tim 5 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Swinoujscie Trelleborg

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Swinoujscie Trelleborg-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Swinoujscie till Trelleborg

 • "Snabbt och behagligt. "

  Superbra service i butiken och catering.

  'Margareta' reste Swinoujscie Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Behaglig Färjetour"

  Allt fungerade, mycket trevlig och kompetent personal. Ingen onödig hets på morgonen som på andra färjelinjer men punktligheten är bättre.

  'Börje' reste Swinoujscie Trelleborg med TT Line på Robin Hood

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket bra"

  Fräscht och bra. Trevlig färja med fräsch hytt och bra sängkomfort. Maten var okej men inte mer.

  'Tomas' reste Swinoujscie Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dagresa Swinouscie"

  En dagsresa i mulet väder med en extrem torftig miljö på båten. Inget att göra, fritt wifi på 20MB som tog slut på en minut. Kockarna var väldigt trevliga

  'Håkan' reste Swinoujscie Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie, även känt i Sverige och Tyskland som Swinemünde, ligger i nordvästra Polen vid floden Swinas mynning i Östersjön. Staden utgörs av ett antal öar varav endast tre är befolkade, Usedom, Wolin och Karsibór. Hamnen ligger på Wolin och centrum på Usedom. På grund av färjetrafiken finns ingen bro mellan de två öarna, utan man måste ta färjan mellan dem.

Sevärdheter i staden inkluderar den 5 km långa badstranden, fortet "ängeln" från 1800-talet som är en replika av Änglaborgen i Rom, och havsmuséet som ligger i det forna rådhuset och som har utställningar om stadens historia, havsfiske och navigationsutrustning. Staden är kurort sen mitten på 1800-talet, och det anordnas fortfarande sparesor hit.

Här finns även Polens största och modernaste färjeterminal med regelbundna avgångar till destinationer i Danmark och Sverige.

Guide till Trelleborg

Trelleborg ligger i Skåne i södra Sverige. Stadens historia kan spåras tillbaka till 1260 när staden gavs som bröllopsgåva från den danska kungafamiljen till Sveriges prins Valdemar. Men danskarna tog snart tillbaka staden och den förblev under danskt styre fram till 1658. Trelleborg blev en industristad i slutet av 1800-talet och denna industrialisering har spelat en viktig roll i stadens utveckling.

Trelleborg är ett populärt resmål bland tyska turister på grund av färjeförbindelserna med Rostock, Sassnitz och Travemünde i Tyskland. 1897 öppnade reguljär färjetrafik mellan Trelleborg och Sassnitz och trafiken till Travemünde inleddes 1962, medan färjelinjen till den tidigare östtyska staden Rostock invigdes efter Berlinmurens fall 1989. Färjorna transporterar både passagerare på endagsresor, bilar med semestrande familjer och tunga lastbilar på väg genom Europa. År 1917 anlände Lenin, som då var satt i exil, med färja från Sassnitz till Trelleborg på väg tillbaka till Ryssland för att leda revolutionen.