Färja från Supetar till Split

Supetar Split-rutten går mellan Kroatien och Kroatien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, G&V Line. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 30 minuter.

Färjetrafiken på Supetar Split-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Supetar och Split

  • G&V Line
    • 2 avgångar per vecka 30 min
    • Få pris

Guide till Split

Staden Split ligger i centrala Dalmatien på den sydvästra sidan av Kroatien där den har ett unikt läge fronting den fantastiska Adriatiska havets kust. Det är en gammal hamnstad centrerad kring sin massiva romerska Diocletianus palats med sin rikedom av barer, restauranger, kaféer och presentbutiker och är idag ett mycket populärt besöksmål. Tillsammans med sin enorma palats och tillhörande Gamla stan, som är laddade med gamla byggnader och palats är en fantastisk hamn. De omgivande bergiga landskapen ger en skyddad bakgrund till Adriatiska havet och dess rikliga stränder. Även om det inte är något baserat i Split själv är Bacvice Beach bekvämt beläget i närheten och ligger ofta mycket upptagen under sommarsäsongen. Andra närliggande stränder inkluderar Kasjuni Cove i väster Zlatni Rat-stranden på ön Brac och Potocine Beach på Bol Island, en bra plats för vindsurfing dykning och sola. Färjor från stadens hamn avgår till Ancona Pescara Rijeka Korcula Dubrovnik och Mljet.