Sealink Rottnest
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Sealink Rottnest

Australiens västkust är inte lika framträdande när det gäller turism som östkusten, men de som vågar sig på kommer sannolikt att komma över Sealink Rottnest. Operatören har blivit ett respekterat och pålitligt företag i regionen, som tillhandahåller tjänster till och från Perth, en av Australiens mest besökta städer, liksom till Rottnest Island.

De frekventa seglingarna till mycket överkomliga priser har lockat många passagerare som bor på Australiens västkust och den bekväma inredningen med vänlig och glad personal gör att du kommer vilja åka med Sealink Rottnest igen. Det finns en bar ombord som serverar färska drycker och snacks, både söta och salta.

Passagerare som reser med funktionshinder kommer att få prioritet, och fartygen är rullstolsanpassade för en bekväm incheckning. Den hårt arbetande personalen hjälper också passagerare som behöver hjälp med sitt bagage, vilket gör att seglingen går på effektivt.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Sealink Rottnest priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Sealink Rottnest tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.