COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sark - Jersey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sark till Jersey

Rederier som åker mellan Sark och Jersey

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Färja från Sark till Jersey

Sark Jersey-rutten går mellan Sark och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Manche Iles Express. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 10 minuter.

Färjetrafiken på Sark Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Sark

Sark är en av kanalöarna och ligger i sydvästra Engelska kanalen, utanför Normandies kust i Frankrike. Ön är en kunglig förläning, som ingår i Bailiwick of Guernsey. Ön har en egen uppsättning lagar som bygger på Normansk lag och sitt eget parlament. Ön är anmärkningsvärt i och med att den är en av ett fåtal platser kvar i världen där bilar är förbjudna från vägar. Endast traktorer och hästdragna fordon tillåts. Besökare som stiger på Sark kajen kan välja att gå upp för backen från hamnen på vandringsleden som tar dem nästan omedelbart till byn, med sitt utbud av pittoreska butiker och kaféer. De som inte vill gå uppför kullen kan ta plats i "toast-rack", traktordragna bussen. Väl på toppen av kullen kan besökare som vistas på Sark promenera till sitt hotell, pensionat eller självhushållsstuga, eller hyra en cykel.

Isle of Sark Shipping Company driver små färjor från Sark till St Peter Port på Guernsey. Överfarten tar 45 minuter för 14 km resan. En höghastighetspassagerarfärja drivs också på sommaren till Jersey. Även en 12-passagerarbåt, Lady Maris II, driver linjetrafik till Alderney.


Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.