Rottnest Express

Rottnest Express är ett färjeföretag som driver en rutt som förbinder Fremantle och Perth City med den populära semesterdestinationen Rottnest Island i västra Australien.

Sedan de startade närmare 60 år sen har de fått mycket beröm och deras flotta består av 3 moderna höghastighetsfärjor, Starflyte, Eagle Express och Sea Eagle. Färjerutterna ryktas vara några av de stormigaste i den södra hemisfären, men fartygen är specialdesignade för att kunna hantera dessa förhållanden och idag är Rottnest Express känd för sina smidiga, snabba och säkra överfarter i alla väderlekar.

Rottnest Express färjor avgår flera gånger dagligen från färjehamnarna B-Shed Fremantle, Northport Fremantle och Barrack St Perth till Rottnest Island men också mellan hamnarna på fastlandet. Färjeöverfarterna tar mellan 45 min och 2 tim och 15 min. Ombord finns begränsat med saker att roa sig med men en TV-skärm och fantastisk utsikt håller dig sysselsatt under resan.

Företaget erbjuder också olika turer såsom snorkling och valskådning och dessa kan bokas i hamnen. Njut av ett besök till Rottnest Island där det rika djurlivet och unika upplevelser väntar dig!

Med directferries.se kan ni hitta Rottnest Express titabeller, resor och boka Rottnest Express biljetter. Vi jämnför också Rottnest Express med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Rottnest Express rutter och hamnar

Alla rutter med Rottnest Express

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer