Tyvärr finns inte Rønne - Köge tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Rønne - Köge

Rønne - Köge rutten traffikerades av BornholmerFærgen.

Rønne - Köge rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Bornholm och Danmark heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Genomsnittligt pris för Rønne Köge

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Rønne Köge-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Rønne

Ronne är en stad belägen på den danska ön Bornholm i Östersjön. Det är en ganska liten ö, som mäter cirka 29 kvadratkm med cirka 11.500 invånare. Ön har en naturlig hamn och på grund av detta, och på grund av sitt läge i Östersjön, har stadens historia påverkats av både tyska och svenska influenser under tiden för dess utveckling som sillfiskehamn. Staden är idag ett populärt turistmål där de flesta besökarna kommer från Danmark, Tyskland, Sverige och Polen för att uppleva stadens kullerstensgator, museer och korsvirkeshus. Två gator av särskilt intresse är Laksegade och Storegade, som innehåller många historiska hus som en gång var hem och handelsbyggnader åt köpmän och adelsmän. Sevärdheter är Bornholms Museum, Försvarsmuseumet, St Nicolas kyrka, Smedegårds ridskola i södra delen av staden och fyren som byggdes 1880.

Ronne är ansluten till resten av Danmark och till omvärlden med färjetrafik till Køge, Ystad, Sassnitz och Swinoujscie. Det finns också en hög hastighetkatamaran länk till Ystad som ansluter till en direkt tågförbindelse mellan Ystad och Köpenhamn.

Guide till Köge

Den danska hamnstaden Køge ligger vid kusten i Bay of Koge (Køge Bugt) och är belägen cirka 40 km söder väster om Köpenhamn. Stadens historia och välstånd är i stor utsträckning kopplade till dess naturliga hamn och strategiska läge. Stadens med sina korsvirkeshus och gamla centrum gör det till en underbar plats att utforska, med många kulturella upplevelser för alla att njuta av. Ta en promenad genom den välbevarade gamla stadskärnan, upplever en blandning av gamla hus och nya attraktiva bostadsområden och samtidigt njuta av stadens mysiga atmosfär. Intressanta sevärdheter i staden inkluderar Koge kyrka (kyrkan St Nicolas), Koge Mini Tower, Koge konstgalleri och Køge Marina.

Från stadens hamnfärjetrafik ger anslutningar till Rönne på ön Bornholm. Hamnen är lätt nås via Köpenhamn och Rödby via snabba danska motorvägssystemet och ger också en regelbunden busstrafik och taxi till centrum.